24.11. Plán na poslední listopadový víkend byl jasný – podzimní běžecké soustředění :-). Naplánovaný program nám začal již v pátek v podvečer, delším výběhem se třemi vrcholy – přes Pražský hrad na Petřín, Vyšehrad a Novodvorská. Zakončení bylo víc než parádní – v Beznoskově minipivovaru (bez odměny by to totiž nešlo a navíc uvařili novinku v podobě čoko-malinového dvacítkového stoutu OOMPA LOOMPA!!).

Výsledek: 16,65 km

25.11. V sobotu dopoledne na nás nečekalo nic jiného než intervaly. Vyřešili jsme je formou pyramidy: 2x (2x200m; 2x400m; 2x600m), 800m /rozklus a výklus nemohl chybět/. Ladronka se zdála být vhodným místem pro plnění, ovšem to jsme netušili, že to bude za zvuků XVIII. TipCars Pražského Rallysprintu :D. Při dojezdu k Ladronce se kolem nás začaly hemžit „podezřele hlučné“ auta… rally auta :D. Nechyběly samozřejmě zcela nečekaně uzavřené silnice a zjištění, že nemáme díky účastníkům kde parkovat. I to se ale vyřešilo a šli jsme na věc. Nohám se pohyb zdál úplně cizí (v hlavě zněla myšlenka co budou asi tak dělat v neděli), ale po zahřívacím rozklusu to bylo znatelně lepší. Dopolední program doplnilo zkoušení běžeckých bot v Top4Running.

Po cestě domů nás zalil celkem vydatný déšť, ve kterém by se nám na rovinu fakt nechtělo běžet. ALE! Počasí se umoudřilo a se zpožděním jsme opět za tmy vyrazili na naší odpolední fázi – long run. Počáteční 5 kilometrový úsek byl velmi zajímavý – uklouzaný a bahnitý, podél řeky, směr Kralupy nad Vltavou. Zbytek, i když se také topil ve tmě, se tomu už ani zdaleka nevyrovnal, nicméně okruh to byl moc pěkný :-))

Výsledek: 17,62 km a dva páry bot na důkladné vydrhnutí

26.11. Krásné, slunečné nedělní dopoledne se neslo ve znamení kopců. Ani jsme nemuseli daleko, krátce jsme doběhli do Úholiček a tam na nás jeden poslušně čekal v promočeném lese. Každý jsme zvolili jinou taktiku, Robert delší výběh nahoru, menší počet opakování, já kratší úsek a více opakování. Společně jsme se pak na závěr vyškrábali na vyhlídku, s výhledem na řeku a nejbližší vesničky.

Výsledek: cca 8,2 km a další dva páry bot na důkladné vydrhnutí

Před sebou už jsme tak měli „pouze“ odpolední long run a saunu (juchů). Bohužel, i navzdory moc pěknému prostředí Šáreckého údolí, jsme poslední fázi celou nezvládli (moje nožky už vyhlásily stop stav), takže jsme skončili na 13. kilometru a vydali se na tramvaj k autu.