Robert

Po prvním týdnu jsem se bál, abych přežil další týden – první ostřejší tréninky (Intervaly – 12x 400m).  Přichází také první komplikace.

Pondělní volný klus v Šárce s SCE se povedl, měl jsem dobrý pocit. Po nedělním kvapíku mně to překvapilo. Úterní intervaly již bylo něco jiného. 12x(400m tempo a 400m výklus). Tempo jsem měl stanovené lidské @3:45 a i to se mi dařilo relativně lehce plnil. Problém se stal na 12tém úseku, kdy mi píchlo v lýtku a tak jsem poslední úsek doklusal. Těšil jsem se na středu – den volna.
Čtvrteční trail s Danem a RM jsem si ale zase náležitě užil – bál jsem se, ale ke konci to byla zábava. Hezkých kopcovitých pár km. Nicméně jsem se z preventivních důvodu rozhodl dát v pátek volno  a volný běh jsem s Ivetkou nahradil vydatnou posilovnou.
Sobota byl zase trail  v Krčském lese, krasných 70 minut s RM běžeckou skupinout. Nedělní tempo – mě překvapivě chutná – moc příjemných 15 km.

Bohužel lýtko z úterý stále bolí :(.

Sobotní skupinový výběh s rekordním počtem holek! Normálně tam totiž Iveta bývá sama :-))
Abychom se při nedělním tempech nenudili, rozhodli jsme se měnit lokality. Tentokrát padl výběr na park v areálu zámku Veltrusy.

Iveta

Pondělní volný/regenerační klus v Šárce hodně pomohl a obavy z úterních intervalů rostly 😀 (Robert je dostal vhodně naservírované k narozeninám :-)) ). Naštěstí se mi vcelku povedly a dodržela jsem s lehkou rezervou stanovené tempo. Mé bývalé atletické srdíčko zaplesalo nad trojitou abecedou v rámci rozcvičení. Překvapivá celková délka 15 km.

Volnou středu jsme využili na prozkoumání jedné restaurace kvůli Robertově oslavě narozenin. Vyhověla a máme místo konání!

Čtvrteční trail byl opravdu moc fajn, 13 kilometrů mi sedlo a skupinu kluků jsem +/- uvisela. V pátek jsem uvítala intenzivnější cvičení, kterému předcházelo pečení cheesecaku na sobotní oslavu (mrkněte!).

V sobotu jsme se opět setkali s naší skupinou a trenér Dan nás protáhnul Údolím Kunratického potoka (s pozůstatky orientačního běhu) – bylo z toho lehce mrazivých necelých 12 km.

V neděli, jak napovídá poslední fotka, jsme se pro změnu hned ráno vydali do areálu veltruského zámku. Rob našel krásný okruh měřící 4,4 km. Dle plánu jsem zaběhla 13 km v tempu 5:11. Bohužel se mi bolestivě „kouslo“ lýtko. Pevně doufám, že to bude v pořádku a bolest co nevidět zmizí!